Volkskrant Banen

Cover Volkskrant Banen

Informatie over Volkskrant Banen, abonnementen en proefabonnementen inclusief de laatste aanbiedingen.

Een weekblad voor de hoogopgeleide professional over werk, carriere en persoonlijke ontwikkeling. Volkskrant Banen wordt gratis verspreid onder de doelgroep.

Abonnement

Er zijn op dit moment zijn er geen aanbiedingen beschikbaar.

Kado abonnement

Er zijn op dit moment zijn er geen aanbiedingen voor kado abonnementen beschikbaar.

Actueel nieuws uit deze uitgave

Om een goede indruk te geven van deze uitgave, laten wij hieronder de laatste nieuwsberichten uit Volkskrant Banen zien.

Sep 02

Ontevreden met je baan. Opstappen of niet? Suzanne (32) werkt ruim vijf jaar als verslaggever en presentator voor tv. Door bezuinigingen en veranderingen op haar werk is zij niet meer gemotiveerd. Kan ze er een half jaar tussenuit om te reizen, of moet ze dat risico niet nemen, vraagt ze aan de coach.

Laatste update: 02/09/2010, 09:47:50, Bron: Volkskrant Banen

Sep 01

Salaris belangrijkst bij beroepskeuze scholieren Salaris blijkt voor scholieren veruit de belangrijkste factor bij het kiezen van een beroep. Dat blijkt uit onderzoek onder 7500 scholieren tussen de 10 en 16 jaar.

Laatste update: 01/09/2010, 14:34:46, Bron: Volkskrant Banen

Aug 30

Ingewikkelder werk voor minder geld De 53-jarige Marie-Louise werkt als inkoper bij een grote zorgverzekeraar. In deze functie bepaalt ze de budgetten van zorgaanbieders en waakt over de juiste besteding en de kwaliteit van de geboden zorg. De functie vergt een academisch niveau. Na een jaar werken, voelt ze zich nog steeds 'niet volkomen ingewerkt'. Dat was haar gelukkig al voorspeld. 'De functie is complex en vraagt veel kennis'. Marie-Louise raakte na een reorganisatie werkloos. Bij een 36-urige werkweek verdient ze nu ongeveer 3100 euro per maand. Minder dan in haar vorige, minder complexe, baan als leidinggevende. Te weinig, vindt ze eigenlijk.

Laatste update: 30/08/2010, 16:50:55, Bron: Volkskrant Banen

Aug 26

'Hoe kan ik een gat in mijn CV voorkomen?' Je bent jong en hoogopgeleid, maar je kunt even geen werk vinden. Wat te doen om een gat in je CV te voorkomen? Nog een opleiding volgen of toch maar zoeken naar een baan onder je niveau? Caspar vraagt loopbaancoach Lodewijk de Waard om advies.

Laatste update: 26/08/2010, 16:43:33, Bron: Volkskrant Banen

Aug 24

Na het regeren is het cashen Als regeringsleider kom je overal, buigt iedereen en ben je avond aan avond met je hoofd op televisie. Klinkt als een droombaan. Voor één ding doen de meeste presidenten en premiers het echter níet. Qua salaris valt er in het bedrijfsleven veel meer te halen. Daar ben je niet gebonden aan een balkenendenorm.

Laatste update: 24/08/2010, 15:22:32, Bron: Volkskrant Banen

Meer informatie over Volkskrant Banen

UitgeverPCM Dagbladen B.V.
Eerste uitgave2006
Frequentiewekelijks
Oplagecijfers120000 (Bron: opgave van uitgever)
Websitehttp://www.volkskrantbanen.nl/