Sp!ts

Cover Sp!ts

Informatie over Sp!ts, abonnementen en proefabonnementen inclusief de laatste aanbiedingen.

Abonnement

Er zijn op dit moment zijn er geen aanbiedingen beschikbaar.

Kado abonnement

Er zijn op dit moment zijn er geen aanbiedingen voor kado abonnementen beschikbaar.

Actueel nieuws uit deze uitgave

Om een goede indruk te geven van deze uitgave, laten wij hieronder de laatste nieuwsberichten uit Sp!ts zien.

Dec 14

NL waarschuwt walviseters en zeeterroristen

Kort voor de start van het nieuwe walvisjachtseizoen hebben Nederland, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland een oproep gedaan. Zowel Japanse walviskillers als de zoutwaterterroristen van Sea Shepherd moeten alles in het werk stellen om te voorkomen dat mensenlevens in gevaar komen bij hun confrontaties.

lees verder

Laatste update: 14/12/2011, 08:19:56, Bron: Sp!ts

Dec 14

Breuk in PVV-fractie Den Haag

Een splitsing in de PVV-fractie in Den Haag. De vice-fractievoorzitter Arnoud van Doorn gaat verder als zelfstandig raadslid. Het raadslid zou fouten hebben gemaakt in het beheer van het fractiebudget en moest daarom de PVV-fractie verlaten.

De PVV, de grootste oppositiepartij in de raad, houdt nu nog zeven stoeltjes over en is daarmee even groot geworden als collegepartij VVD.

lees verder

Laatste update: 14/12/2011, 08:09:09, Bron: Sp!ts

Dec 14

Papierwerk Apple kost ruim miljoen

Het contract waarmee Apple Computer werd opgericht heeft op een veiling in New York bijna 1,2 miljoen euro opgebracht. Dat is tien keer meer dan werd verwacht.
 
De papieren werden in 1976 ondertekend door de in oktober overleden Steve Jobs en medeoprichters Steve Wozniak en Ronald Wayne. Laatstgenoemde verliet Apple stom genoeg kort na de oprichting. Hij verkocht zijn aandeel van 10 procent aan Jobs en Wozniak voor een luttele 800 dollar. Ook het document van deze verkoop is geveild.

Laatste update: 14/12/2011, 07:59:48, Bron: Sp!ts

Dec 14

CDA eist wijziging 130-plannen

Het CDA eist dat het plan van minister Melanie Schultz van Verkeer voor de verhoging van de maximumsnelheid wordt aangepast voordat de partij ermee akkoord gaat.

CDA-Tweede Kamerlid Sander de Rouwe wil niet tientallen miljoenen euro's uitgeven aan milieumaatregelen, terwijl iedereen de broekriem financieel gezien aan moet halen. Hij wil daarom dat de snelheid op de plekken waar het milieu in gevaar komt niet omhoog gaat. Het gaat vooral om snelwegen rond de grote steden.

lees verder

Laatste update: 14/12/2011, 07:49:23, Bron: Sp!ts

Dec 14

Liz Taylors parel doet 12 miljoen

Een parel die actrice Liz Taylor in 1968 kreeg van acteur Richard Burton, is geveild voor 11,8 miljoen dollar. La Peregrina, die eeuwenlang tot de Spaanse kroonjuwelen behoorde, werd eerder geschat op een waarde van 2 à 3 miljoen dollar.
 
Veilinghuis Christie's in New York veilt de juwelen van de in maart overleden actrice. Het zijn veelal cadeaus van Burton met wie zij twee keer getrouwd is geweest.

lees verder

Laatste update: 14/12/2011, 07:39:04, Bron: Sp!ts

Meer informatie over Sp!ts

UitgeverBasis Media
Websitehttp://spitsnieuws.nl/