nrc.next plus

Cover nrc.next plus

Informatie over nrc.next plus, abonnementen en proefabonnementen inclusief de laatste aanbiedingen.

Abonnement

Er zijn op dit moment zijn er geen aanbiedingen beschikbaar.

Kado abonnement

Er zijn op dit moment zijn er geen aanbiedingen voor kado abonnementen beschikbaar.

Actueel nieuws uit deze uitgave

Om een goede indruk te geven van deze uitgave, laten wij hieronder de laatste nieuwsberichten uit nrc.next plus zien.

Oct 24

Syriëgangers drukken burgemeesters in ‘onmogelijke dubbelrol’ Burgemeesters die paspoorten intrekken van Syriëgangers zitten in een "onmogelijke dubbelrol”. Zij worstelen met de vraag wanneer zij wel of niet een paspoort moeten afnemen van een vermeende uitreiziger. Dat zegt de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) vandaag in NRC Handelsblad.

Lees meer over: AIVD, burgemeesters, gemeenten, grondrechten, radicalisering, Laatste update: 24/10/2014, 12:34:46, Bron: nrc.next plus

Oct 24

Burgemeester Broertjes moet zich minder plompverloren uitdrukken Een driekoppige delegatie van de Hilversumse gemeenteraad gaat in gesprek met burgemeester Pieter Broertjes over zijn manier van communiceren met de media. Dat zegt fractievoorzitter van D66 Hein Jaarsma tegen NRC Handelsblad.

Laatste update: 24/10/2014, 12:17:34, Bron: nrc.next plus

Oct 24

Bo&Caro: was het leven niet gewoon beter in 1820? Hoe ging de mensheid er op voor- of achteruit in de afgelopen twee eeuwen, op basis van economische cijfers? “Fascinerend om te zien dat de koopkracht in landen die gekoloniseerd werden sterk omhoog ging en meteen weer inzakte na de onafhankelijkheid.”

Lees meer over: Geschiedenis, onderzoek, Universiteit van Utrecht, welzijn

Laatste update: 24/10/2014, 12:13:46, Bron: nrc.next plus

Oct 24

Videobeelden van schutter Ottawa vrijgegeven De Canadese politie heeft bewakingsbeelden vrijgegeven waarop de schutter die woensdag in Ottawa de 24-jarige militair Nathan Cirillo doodschoot te zien is.

Lees meer over: Canada, Ottowa, schutter

Laatste update: 24/10/2014, 11:59:10, Bron: nrc.next plus

Oct 24

Alsjeblieft rebellen! Maar, please, doe er iets goeds mee Wapens voor rebellen vielen in het verleden vaak in verkeerde handen. Wat gebeurt er met de Amerikaanse wapens voor de Koerden? (€)

Laatste update: 24/10/2014, 11:08:24, Bron: nrc.next plus

Meer informatie over nrc.next plus

UitgeverPCM Dagbladen B.V.
Websitehttp://www.nrcnext.nl/