NRC Handelsblad

Cover NRC Handelsblad

Informatie over NRC Handelsblad, abonnementen en proefabonnementen inclusief de laatste aanbiedingen.

Abonnement

Er zijn op dit moment zijn er geen aanbiedingen beschikbaar.

Kado abonnement

Er zijn op dit moment zijn er geen aanbiedingen voor kado abonnementen beschikbaar.

Actueel nieuws uit deze uitgave

Om een goede indruk te geven van deze uitgave, laten wij hieronder de laatste nieuwsberichten uit NRC Handelsblad zien.

Apr 17

De grootste pensioenfondsen zien hun financiële situatie verslechteren De grootste pensioenfondsen in Nederland kunnen de pensioenen niet verhogen en zien hun financiële situatie verder verslechteren. Het is het gevolg van het rentebeleid van de ECB en strengere eisen.

Laatste update: 17/04/2015, 00:03:55, Bron: NRC Handelsblad

Apr 16

Europa League: grote zege Napoli, Lens scoort voor Dinamo Kiev De Italiaanse club Napoli staat al met één been in de halve finale van de Europa League. Ze wonnen het uitduel tegen het Duitse Wolfburg met 1-4. In een andere kwartfinale maakte Jeremain Lens de openingsgoal voor Dinamo Kiev tegen Fiorentina.

Laatste update: 16/04/2015, 23:24:00, Bron: NRC Handelsblad

Apr 16

Den Haag krijgt internationaal bureau cyberveiligheid De eerste conferentiedag over cyberveiligheid zit er op. Naast veel gemeenplaatsen over veilig internet, de officiële aankondiging van een international bureau voor cyberveiligheid in Den Haag ook een spectaculaire lancering van een door hersenen bestuurde drone.

Laatste update: 16/04/2015, 22:12:24, Bron: NRC Handelsblad

Apr 16

Oud-IMF baas Rodrigo Rato verdacht van witwassen Voormalig president Rodrigo Rato van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is opgepakt. Hij wordt verdacht van witwassen, belastingontduiking en het illegaal wegsluizen van geld.

Laatste update: 16/04/2015, 21:53:17, Bron: NRC Handelsblad

Apr 16

Topman verzekeraar ASR zag vrijwillig af van bonus Topman Jos Baeten van de genationaliseerde verzekeraar ASR heeft vorig jaar vrijwillig afgezien van zijn bonus. Hij deed dat omdat hij wilde voorkomen dat er maatschappelijke en publieke ophef over zijn beloning zou ontstaan.

Laatste update: 16/04/2015, 18:52:28, Bron: NRC Handelsblad

Meer informatie over NRC Handelsblad

UitgeverPCM Dagbladen B.V.
Websitehttp://www.nrc.nl/