De Gooi- en Eemlander

Cover De Gooi- en Eemlander

Informatie over De Gooi- en Eemlander, abonnementen en proefabonnementen inclusief de laatste aanbiedingen.

Abonnement

Er zijn op dit moment zijn er geen aanbiedingen beschikbaar.

Kado abonnement

Er zijn op dit moment zijn er geen aanbiedingen voor kado abonnementen beschikbaar.

Actueel nieuws uit deze uitgave

Om een goede indruk te geven van deze uitgave, laten wij hieronder de laatste nieuwsberichten uit De Gooi- en Eemlander zien.

Nov 03

Wethouder Henk van de Kerk dient zelf ontslag in BAARN - De Baarnse wethouder Henk van de Kerk heeft twee dagen voor de dag waarop hij voor de rechter moet verschijnen voor rijden onder invloed zijn ontslag ingediend. In een brief aan de gemeenteraad geeft de wethouder aan dat hij niet verder kon omdat de raad naar zijn gevoel niet genoeg vertrouwen meer in hem heeft.

Laatste update: 03/11/2010, 09:44:45, Bron: De Gooi- en Eemlander

Nov 03

Politie laat ooggetuige spectaculaire overval Eemnes in kou staan EEMNES - ,,De volgende keer wacht ik niet meer tot de politie er is.'' Dat zegt een zzp'er uit Huizen die maandagmiddag getuige was van de spectaculaire mislukte overval op een geldwagen bij hotel De Witte Bergen.  Een dag later zit hij met een kater door de manier waarop hij is behandeld door de politie en heeft hij letterlijk de shakes.

Laatste update: 03/11/2010, 09:28:45, Bron: De Gooi- en Eemlander

Nov 02

Politie dringend op zoek naar getuigen overval Eemnes EEMNES - De recherche zit dringend verlegen om meer getuigenverklaringen over de mislukte overval bij De Witte Bergen, maandagmiddag.

Laatste update: 02/11/2010, 17:49:12, Bron: De Gooi- en Eemlander

Nov 02

Medisch centrum in de knel SOEST - De oprichting van een gezondheidscentrum in het Meandergebouw aan de Dalweg verkeert in zwaar weer. Knelpunt is de hoge huurprijs. ,,Een aantal medische disciplines zit op de wip. De kans op afhakers is reëel’’, aldus huisarts W. Bavinck.

Laatste update: 02/11/2010, 17:37:05, Bron: De Gooi- en Eemlander

Nov 02

1050 broodjes voor Nationaal Schoolontbijt SOEST - Eén op de zes kinderen in Nederland komt met een lege maag op school. Bij basisschool de Wegwijzer in Soest werden daarom in het kader van Het Nationaal Schoolontbijt gisteren een hoop ontbijtpakketjes gevuld met brood en beleg, bezorgd door bakkerij De Zoete Verleiding.

Laatste update: 02/11/2010, 17:37:03, Bron: De Gooi- en Eemlander

Meer informatie over De Gooi- en Eemlander

UitgeverHDC media b.v.
Websitehttp://www.gooieneemlander.nl/