Dagblad de Pers

Cover Dagblad de Pers

Informatie over Dagblad de Pers, abonnementen en proefabonnementen inclusief de laatste aanbiedingen.

Abonnement

Er zijn op dit moment zijn er geen aanbiedingen beschikbaar.

Kado abonnement

Er zijn op dit moment zijn er geen aanbiedingen voor kado abonnementen beschikbaar.

Actueel nieuws uit deze uitgave

Om een goede indruk te geven van deze uitgave, laten wij hieronder de laatste nieuwsberichten uit Dagblad de Pers zien.

Apr 13

NK wielrennen naar Kerkrade Het Nederlands kampioenschap wielrennen op de weg wordt in 2012 gehouden in Kerkrade. Dat heeft de KNWU vrijdag gezegd. De Limburgse organisatie heeft bovendien een optie voor 2013. Er wordt gereden in rondjes van 10,4 kilometer. Het parcours kent vier hellingen: de Oud- Erensteinerweg, de Haanraderweg, het Duivels Bosch en de Wijngracht. Het Duivels Bosch is nu nog deels onverhard, kent pieken van 20 procent en wordt speciaal voor dit NK geasfalteerd.

Laatste update: 13/04/2012, 11:22:22, Bron: Dagblad de Pers

Apr 13

Schoorel verslaat Sijsling Thomas Schoorel is vrijdag doorgedrongen tot de halve finale van het tennistoernooi van Mersin, een challenger. De Nederlander versloeg in de Turkse stad zijn landgenoot Igor Sijsling. Schoorel, als vijfde geplaatst, deed dat met de cijfers 6-2 7-6 (2).

Laatste update: 13/04/2012, 10:44:16, Bron: Dagblad de Pers

Apr 13

Ajax met Van der Wiel en Boerrigter Ajax begint zondagmiddag met Gregory van der Wiel en Derk Boerrigter aan de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Beide spelers vierden woensdagavond tegen sc Heerenveen na lang blessureleed als invallers hun rentree in de hoofdmacht. Kolbeinn Sigthorsson, eveneens weer fit, moet nog genoegen nemen met een plaats op de bank.

Laatste update: 13/04/2012, 10:41:30, Bron: Dagblad de Pers

Apr 13

NAC zonder Kolk tegen FC Twente Santi Kolk mist zaterdag de uitwedstrijd van NAC Breda tegen FC Twente. Op basis van het afsluitende partijspel van vrijdag op de training vervangt Alex Schalk zijn geblesseerde ploeggenoot in de basisformatie.

Laatste update: 13/04/2012, 10:25:29, Bron: Dagblad de Pers

Apr 13

Jordi Cruijff technisch directeur Maccabi Jordi Cruijff is benoemd tot technisch directeur van Maccabi Tel Aviv. Dat heeft de club uit Israël vrijdag bekendgemaakt. Cruijff, die zondag officieel wordt gepresenteerd, begint na dit seizoen met de werkzaamheden. Hij zei zich vereerd te voelen. ,,Dit is een club met traditie én toekomst. Ik denk dat we hier veel kunnen bereiken.''

Laatste update: 13/04/2012, 10:22:22, Bron: Dagblad de Pers

Meer informatie over Dagblad de Pers

UitgeverMountain Media B.V.
Websitehttp://www.depers.nl/