ChannelWorld (voorheen ComputerPartner)

Cover ChannelWorld (voorheen ComputerPartner)

Informatie over ChannelWorld (voorheen ComputerPartner), abonnementen en proefabonnementen inclusief de laatste aanbiedingen.

Hét magazine voor ICT Business to Business (B2B) en de ICT Retailhandel. ChannelWorld.nl houdt directie, management, marketing en verkoop dagelijks op de hoogte van nieuws uit het channel en is een kennisplatform voor iedereeb die actief is in de zakelijke en retail-tussenhandel.

Abonnement

Er zijn op dit moment zijn er geen aanbiedingen beschikbaar.

Kado abonnement

Er zijn op dit moment zijn er geen aanbiedingen voor kado abonnementen beschikbaar.

Actueel nieuws uit deze uitgave

Om een goede indruk te geven van deze uitgave, laten wij hieronder de laatste nieuwsberichten uit ChannelWorld (voorheen ComputerPartner) zien.

Jan 27

NetApp introduceert nieuwe all-flash storagearray Netwerk- en storageleverancier NetApp heeft de NetApp EF560 all-flash array op de markt gebracht met daarin vele verbeteringen op het gebied van storageperformance. Het systeem biedt de absolute en consistente latency, bandbreedte en IOPS die essentieel zijn voor databases en analytische applicaties.

Laatste update: 27/01/2015, 14:40:00, Bron: ChannelWorld (voorheen ComputerPartner)

Jan 27

Fusie EPiServer en Ektron resulteert in leidend Digital Experience Cloud-platform Twee toonaangevende customer experience specialsten, het Zweedse EPiServer en het Amerikaanse Ektron, gaan fuseren. Door hun technologische oplossingen en brede partnerecosysteem samen te brengen, ontstaat de nieuwe marktleider in de het segment voor digital experience software. De beslissing om samen te gaan wordt ondersteund door software-investeringsclub Accel-KKR, die achter beide bedrijven staat.

Laatste update: 27/01/2015, 14:05:00, Bron: ChannelWorld (voorheen ComputerPartner)

Jan 27

SIPHON rondt integratie distributietak af en introduceert één merknaam SIPHON Networks, een toonaangevende Unified Communications Solutions Provider, heeft de integratie met haar distributietak (voorheen VCOMM) volledig afgerond. Het geïntegreerde bedrijf gaat handelen onder de nieuwe versimpelde naam SIPHON.

Laatste update: 27/01/2015, 13:05:00, Bron: ChannelWorld (voorheen ComputerPartner)

Jan 27

LogRhythm brengt Security Intelligence Platform naar Nederland De Amerikaanse securityspecialist LogRhythm introduceert zijn Security Intelligence Platform in Nederland. Het bedrijf is een snelgroeiende leverancier van security intelligence en analytics. Het platform combineert op een geautomatiseerde manier SIEM, beheer van logbestanden, bewaking van bestandsintegriteit en forensische host- en netwerkanalyse. Hiermee is sneller en adequater in te spelen op cyber-risico’s dan meer traditionele bescherming. LogRhythm wordt gedistribueerd door Exclusive Networks.

Laatste update: 27/01/2015, 10:45:00, Bron: ChannelWorld (voorheen ComputerPartner)

Jan 27

Avnet presenteert stabiele cijfers Distributeur Avnet laat nog steeds een stabiele ontwikkeling van zijn financiële performance zien en wist in het tweede kwartaal van fiscaal 2015 de verwachtingen qua omzetcijfers en resultaten nog te overtreffen. De winst per aandeel nam voor het zesde kwartaal op rij opnieuw toe.

Laatste update: 27/01/2015, 09:45:00, Bron: ChannelWorld (voorheen ComputerPartner)

Meer informatie over ChannelWorld (voorheen ComputerPartner)

UitgeverIDG Nederland
Frequentiedriewekelijks
Oplagecijfers10200 (Bron: opgave van uitgever)
Websitehttp://www.channelworld.nl/